Αρχική » ευρωπαΐκά προγράμματα » Στο Βερολίνο οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Στο Βερολίνο οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ Ν. Ιωνίας Βόλου είχαν την ευκαιρία να ταξιδεύσουν για δύο εβδομάδες στο Βερολίνο, από τις 19/4/2015 έως τις 3/5/2015, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με βάση σχέδιο δράσης που κατέθεσε το σχολείο και εγκρίθηκε από τον εθνικό φορέα διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων (Ι.Κ.Υ.), με τίτλο “PRACTICAL EXPERIENCE”.

Έτσι λοιπόν 9 μαθητές οι: Στατήρας Κωνσταντίνος, Μαυρομμάτης Μιχάλης και Κουκουτής Βασίλειος του Ηλεκτρονικού τομέα, Δαμαλάς Νικόλαος, Καμπέρης Δημήτρης και Σταύρου Γεωργία του Ηλεκτρολογικού τομέα, Μακρής Γεώργιος, Ζαρμπούνης Απόστολος και Χατζηφωτίου Δήμητρα του τομέα Πληροφορικής, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή του σχολείου Οικονόμου Ηλία, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι πραγματικό και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, να ασκηθούν σ’ αυτό και έτσι να αποκτήσουν προσωπική εμπειρία και εργασιακά εφόδια που σίγουρα θα τους φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.

Παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να δουν αξιοθέατα, να ζήσουν στο ρυθμό μιας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης, με ιδιαίτερη παράδοση στην τέχνη και τον σύγχρονο πολιτισμό και να γνωρίσουν την ιστορία της.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *